Huawei MateBook B3-520 15.6" IPS FHD (i5-1135G7/8GB/512GB SSD/W10 Pro) (US Keyboard)

600,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080 IPS
  • 512 GB NVMe PCIe SSD
  • Wi-Fi 6 &amp Bluetooth 5.1
  • Βάρος 1.56Kg

Εξαντλημένο
SKU: S073822
Περιγραφή

Το Huawei MateBook B3-520 απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών, συμπεριλαμβανομένων:

Εργαζόμενους σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις: Το MateBook B3-520 είναι μια εξαιρετική επιλογή για εργαζόμενους σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ένα φορητό και αποδοτικό φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση. Διαθέτει ισχυρή απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας που το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Φοιτητές και μαθητές: Το MateBook B3-520 είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για φοιτητές και μαθητές που αναζητούν ένα φορητό και οικονομικό φορητό υπολογιστή για χρήση στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Διαθέτει μεγάλη οθόνη, ισχυρή απόδοση και μια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για μελέτη και δημιουργική εργασία.

Χρήστες για προσωπική χρήση: Το MateBook B3-520 είναι επίσης μια καλή επιλογή για χρήστες για προσωπική χρήση που αναζητούν ένα φορητό και οικονομικό φορητό υπολογιστή για χρήση στο σπίτι ή σε ταξίδια. Διαθέτει μεγάλη οθόνη, ισχυρή απόδοση και μια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για ψυχαγωγία, περιήγηση στο διαδίκτυο και δημιουργία περιεχομένου.

Ζήστε και εργαστείτε στην αιχμή του δόρατος

Ο επεξεργαστής Intel® Core™ i5-1135G7 CPU11ης γενιάς κάνει την ανυπομονησία αρετή, διατηρώντας σας ένα βήμα μπροστά σε όλες τις εργασίες που διεκπεραιώνετε - χάρη σε μια ολοκαίνουργια διαδικασία SuperFin 10 nm που αυξάνει την απόδοση πολλαπλών νημάτων κατά 34,8%.

Απλά στείλτε το με μια κίνηση!

Το Wi-Fi 5 είναι πια παρελθόν και το Wi-Fi 6 είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, με ταχύτητα δικτύου 138% και έως 2,4 Gbps!

Αναβαθμίστε το ή κρατήστε το χαμηλών τόνων

Το πλήκτρο Fn+P αλλάζει μεταξύ της λειτουργίας Performance Mode, για να τροφοδοτεί την επεξεργασία γραφικών επαγγελματικού επιπέδου ή την εντατική δημιουργία περιεχομένου, και της λειτουργίας Standard Mode, η οποία εξισορροπεί προσεκτικά τις κορυφαίες επιδόσεις με τη μείωση του θορύβου.

Πολλαπλά παράθυρα

Απλώστε τις εργασίες σας στο κινητό σε έως και 3 παράθυρα. Για παράδειγμα, λάβετε μέρος σε μια βιντεοδιάσκεψη, κρατήστε σημειώσεις και συνομιλήστε με συναδέλφους - χωρίς να χάσετε τίποτα.

Διασφαλίσεις απορρήτου με βάση το τσιπ

Το HUAWEI MateBook B3-520 διαθέτει ενσωματωμένο, ανεξάρτητο τσιπ ασφαλείας TPM 2.0, το οποίο προστατεύει όλα τα αρχεία και τα δεδομένα σας με κρυπτογράφηση σε επίπεδο τσιπ.

Μια συντόμευση αφής στον υπολογιστή

Ενεργοποιήστε και αποκτήστε πρόσβαση στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας πατώντας το κουμπί λειτουργίας 2 σε 1 με δακτυλικό αποτύπωμα - ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των φορητών υπολογιστών MateBook. Είναι πιο γρήγορο από την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης και πιο ασφαλές!

Ασφαλής αναδυόμενη κάμερα Web

Ενεργοποιείται μόνο με το άγγιγμα, τοποθετώντας ισχυρές διασφαλίσεις απορρήτου κυριολεκτικά στα χέρια σας.

Ελαφρύ, αλλά ελάχιστα ελαφρύ

Το HUAWEI MateBook B3-520 προσφέρει άψογες επιδόσεις, μεταφέροντας τη ζωή σας εν κινήσει σε νέα συναρπαστικά μέρη, ενώ ζυγίζει μόλις 1,56 kg και έχει πάχος 16,9 mm. Το κομψό μεταλλικό σώμα παραμένει απολαυστικά δροσερό στην αφή, ακόμα και όταν λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα.

Θύρες &amp συνδέσεις

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • HUAWEI MateBook B3-520
  • Μετασχηματιστής ρεύματος HUAWEI 65W
  • Καλώδιο φορτιστή USB-C
  • Καλώδιο μεταφοράς (μεταφορά από μίνι RJ45 σε τυπικό RJ45)
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
  • Κάρτα εγγύησης
Λεπτομέρειες προϊόντος
HUAWEI
S073822

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση1920x1080
Ρυθμός Ανανέωσης60 Hz
ΧρώμαΓκρι
ΤύποςNotebook
Γλώσσα ΠληκτρολογίουΑγγλικά US
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro
Διαγώνιος15,6 "
Έτος Κυκλοφορίας2022
Βάρος1,56 kg
ΚατασκευαστήςIntel
ΟικογένειαCore i5
ΜοντέλοIris Xe Graphics
Συχνότητα2,4 GHz
IPS PanelΝαι
ΔυνατότητεςFull HD
Χωρητικότητα Μνήμης8 GB
Shared ΜνήμηShared Μνήμη
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου512 GB
Card ReaderΌχι
ΣυνδέσειςBluetooth, HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C, Wi-Fi
Δακτυλικό ΑποτύπωμαΝαι
ΓενιάTiger Lake (11th Gen)
Τύπος RAMDDR4
Τύπος ΣκληρούSSD
OLEDΌχι
Wi-Fi/BluetoothΝαι

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας