HP 250 G8 15.6" FHD (i5-1135G7/8GB/256GB SSD/No OS) (GR Keyboard)

650,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • 4 Πυρήνες έως 4.2Ghz/11ης Γενιάς
  • Ethernet/HDMI/USB 3.2/USB-C
  • Βάρος 1.74kg

Εξαντλημένο
SKU: S073916
Περιγραφή

Το HP 250 G8 15.6" FHD απευθύνεται σε επαγγελματίες και χρήστες που χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινές εργασίες και επαγγελματική χρήση. Με βάση τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται να είναι κατάλληλο για γενική χρήση, όπως:

Γραφειοκρατική εργασία: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση γραφειακών εργασιών, όπως τη συγγραφή εγγράφων, τη διαχείριση email, τον χειρισμό φύλλων εργασίας και άλλες καθημερινές εργασίες γραφείου.

Περιήγηση στο Διαδίκτυο: Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, να διαχειριστείτε κοινωνικά δίκτυα, να παρακολουθήσετε βίντεο και να εκτελέσετε άλλες online δραστηριότητες.

Εκπαίδευση: Είναι επίσης κατάλληλο για σπουδαστές και εκπαιδευτικές εργασίες, όπως σημειώσεις, παρουσιάσεις και προγράμματα μάθησης.

Αυτό το μοντέλο δεν διαθέτει προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα (No OS), οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας πριν από τη χρήση

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει είναι ο Intel Core i5 1135G7 χρονισμένος στα 2.4Ghz της γενιάς Tiger Lake (11th Gen) (2021). Πρόκειται για ισχυρό επεξεργαστή καθιστώντας τον ιδανικό σε συνθήκες εργασίας που θα χρειαστεί να υπάρξουν αρκετές εφαρμογές και παράθυρα πλοήγησης ανοιχτά ταυτόχρονα. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ελαφρύ Gaming.

Μνήμη RAM

Η χωρητικότητα μνήμης RAM 8GB είναι αρκετή για τις περισσότερες καθημερινές εργασίες, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επεξεργασία κειμένων και η αναπαραγωγή πολυμέσων. Μερικοί από τους τύπους χρηστών που μπορούν να επωφεληθούν από μια κάρτα RAM 8GB DDR4 :

Καθημερινοί Χρήστες Υπολογιστών: Οι καθημερινοί χρήστες που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για βασικές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, ανάγνωση email, και γενική χρήση εφαρμογών γραφείου, μπορούν να απολαύσουν μια κάρτα RAM 8GB για μια άνετη εμπειρία χρήστη.

Σπουδαστές: Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν υπολογιστές για σημειώσεις, έρευνα, παρακολούθηση διαλέξεων και άλλες σχετικές εργασίες. Μια κάρτα RAM 8GB είναι αρκετή για αυτούς τους σκοπούς.

Επαγγελματίες Περιορισμένης Χρήσης: Επαγγελματίες που χρειάζονται έναν υπολογιστή για βασικές επαγγελματικές εργασίες, όπως επεξεργασία κειμένου, διαχείριση email, περιήγηση στον ιστό, και άλλες γραφειακές εργασίες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια κάρτα RAM 8GB για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Ελαφρύ Gaming: Ορισμένοι gamers που παίζουν ελαφρά ή παλαιότερα παιχνίδια μπορεί να βρουν ότι μια κάρτα RAM 8GB είναι αρκετή για τις ανάγκες τους. Ωστόσο, για πιο απαιτητικά παιχνίδια θα απαιτούνται περισσότερη RAM.

Εργασίες Multimedia: Άνθρωποι που εργάζονται με επεξεργασία φωτογραφιών ή βίντεο, ή παρακολουθούν και επεξεργάζονται πολυμέσα, μπορεί να χρειαστούν περισσότερη RAM για να διαχειριστούν μεγάλα αρχεία και εφαρμογές.

Intel Iris Xe

Τα γραφικά Intel Iris Xe προσφέρουν GPU με ενσωματωμένα γραφικά δημιουργούς και πλούσιες εμπειρίες gaming.

Οι παίκτες μπορούν να παίξουν γρήγορα με τα νέα γραφικά Intel Iris Xe που διαθέτουν έως και 1080p 60FPS για πιο λεπτομερή, καθηλωτικό παιχνίδι.

Είναι μια εντελώς νέα εμπειρία θέασης σε ανάλυση έως και 8K, με 4x4K HDR, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν έως και τέσσερις οθόνες HDR ταυτόχρονα. Έχουν επίσης Dolby Vision HDR + Dolby Atmos 3D Sound, μαζί με την τελευταία τεχνολογία GPU για εξαιρετικά ομαλή ροή βίντεο.

Οι δημιουργοί μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν σύνθετα αρχεία με εκπληκτική λεπτομέρεια και να εξάγουν αρχεία 4K γρήγορα και εύκολα με το νέο χαμηλής κατανάλωσης AI Matrix Engine της Intel. Επιπλέον, θα παρατηρήσουν εντυπωσιακή απόδοση κωδικοποίησης.

Σκληρός Δίσκος

Διαθέτει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 256GB SSD. Οι σκληροί δίσκοι SSD παρέχουν ταχύτητες που μπορεί να αγγίξουν και τα 6GB/s. Είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD, έτσι το σύστημα σου θα ανοίγει και θα φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι.

Λεπτομέρειες προϊόντος
HP
S073916

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση1920x1080
ΧρώμαΑσημί
ΤύποςNotebook
Γλώσσα ΠληκτρολογίουΕλληνικά
Λειτουργικό ΣύστημαΧωρίς Λειτουργικό
Διαγώνιος15,6 "
Έτος Κυκλοφορίας2021
Βάρος1,74 kg
ΚατασκευαστήςΚατασκευαστής
ΟικογένειαCore i5
ΜοντέλοIris Xe Graphics
Συχνότητα2,4 GHz
IPS PanelΌχι
ΔυνατότητεςFull HD
Χωρητικότητα Μνήμης8 GB
Shared ΜνήμηΝαι
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου256 GB
Card ReaderΝαι
ΣυνδέσειςEthernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Δακτυλικό ΑποτύπωμαΌχι
ΓενιάTiger Lake (11th Gen)
Τύπος RAMDDR4
Τύπος ΣκληρούSSD
OLEDΌχι
Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή
Wi-Fi/BluetoothΝαι

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας