Asus Vivobook 16 M1605YAR-MB511W 16" (Ryzen 5-7530U/8GB/512GB SSD/W11 Home) Cool Silver (GR Keyboard)

620,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16.9" 1920x1200
  • 6 Πυρήνες 2 μέχρι 4.5Ghz/Ζen3
  • HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.68Kg

Εξαντλημένο
SKU: S073934
Περιγραφή

Το Asus VivoBook 16 M1605YAR-MB511W απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή με ισορροπημένη απόδοση για καθημερινή χρήση, εργασία και ψυχαγωγία.

Ο φορητός υπολογιστής αυτός διαθέτει τον επεξεργαστή Ryzen 7 7530U και 8GB μνήμη RAM, προσφέροντας αρκετή απόδοση για καθημερινές εργασίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου, παρακολούθηση βίντεο και άλλες κοινές δραστηριότητες. Η οθόνη 16" προσφέρει άνετο χώρο για εργασία και ψυχαγωγία.

Η σειρά VivoBook της Asus συνήθως απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν πρακτικές λύσεις, καλή αξία για τα χρήματά τους και βασικές επιδόσεις.

ASUS Vivobook 16 - Φωτίστε την όρασή σας

Όλα είναι πιο ομαλά με το ισχυρό ASUS Vivobook 16, τον φορητό υπολογιστή με τις πολλές δυνατότητες και τα φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά, όπως ο μεντεσές 180°, η φυσική ασπίδα της κάμερας και τα ειδικά πλήκτρα λειτουργίας για να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε το μικρόφωνο. Η υγεία σας είναι σε ασφαλή χέρια με το ASUS Antimicrobial Guard Plus που προστατεύει τις επιφάνειες που αγγίζονται συχνά, ενώ το μεγαλύτερο touchpad είναι τώρα πιο φιλικό προς τα δάχτυλα. Απολαύστε την ομαλή ισχύ του Vivobook 16!

Ομαλή ισχύς

Το Vivobook 16 σας βοηθάει να ολοκληρώνετε όλες τις εργασίες σας πιο γρήγορα από ποτέ, είτε πρόκειται για τη δουλειά, είτε για το σπίτι, είτε για τις βόλτες σας. Οι επεξεργαστές Ryzen με 16 GB γρήγορης μνήμης, 1 TB ταχύτατου αποθηκευτικού χώρου SSD και WiFi 6E κάνουν τα πάντα αβίαστα.

Πιο δροσερό, πιο αθόρυβο και πιο γρήγορο!

Για να διατηρείται δροσερό σε όλες τις καταστάσεις, το Vivobook 16 χρησιμοποιεί αναβαθμισμένους διπλούς αεραγωγούς, σωλήνα θερμότητας και ανεμιστήρα IceBlade που επιταχύνει αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας για να σταθεροποιήσει την απόδοση και να αποτρέψει την υπερθέρμανση.

Εξερευνήστε ένα νέο, φρέσκο όραμα

Εξερευνήστε μια νέα, φρέσκια οπτική εμπειρία με την πανέμορφη οθόνη τριών όψεων NanoEdge του Vivobook 16 με την εκτεταμένη αναλογία διαστάσεων 16:10. Αυτή η καθαρή, ευκρινής οθόνη με λεπτό πλαίσιο παρέχει ευρείες γωνίες θέασης και είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός.

Είναι ιδανική για κάθε εργασία, είτε πρόκειται για εργασία, είτε για παιχνίδι, είτε για ψυχαγωγία - αφήστε το Vivobook 16 να προσθέσει λάμψη στη ζωή σας!

Πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense, άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης

Η άνεσή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Γι' αυτό και το πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense έχει μια απίστευτα ικανοποιητική αίσθηση, με τη βέλτιστη αναπήδηση και διαδρομή των πλήκτρων υπολογισμένη με λεπτή ακρίβεια. Ζήστε την εμπειρία του πληκτρολογίου ErgoSense και σύντομα θα δείτε τον εαυτό σας να ταξιδεύει αβίαστα κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους 19,05 mm

Το πλήκτρο πλήρους μεγέθους με βήμα 19,05 mm είναι το ίδιο με αυτό ενός επιτραπέζιου πληκτρολογίου, ώστε να μπορείτε να διεκπεραιώνετε τη δουλειά σας με εξαιρετική άνεση και ακρίβεια πληκτρολόγησης.

Καπάκια πλήκτρων σε σχήμα δίσκου 0,2 mm

Το κάλυμμα 0,2 mm έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με το σχήμα των άκρων των δαχτύλων σας, ώστε τα δάχτυλά σας να οδηγούνται απαλά στο ιδανικό σημείο επαφής με τα πλήκτρα.

Μεγάλη διαδρομή πλήκτρων 1,4 mm

Η μεγάλη διαδρομή των πλήκτρων 1,4 mm σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλη δύναμη. Και ο ειδικός θόλος από καουτσούκ, σχεδιασμένος από την ASUS, εγγυάται ότι η δύναμη του πλήκτρου σας θα συναντήσει ακριβώς το σωστό χτύπημα αφής που χρειάζεστε για ένα ωραίο κράτημα.

ASUS Antimicrobial Guard Plus

Αναστέλλει το 99% του COVID-19, του ιού της γρίπης και των βακτηρίων

Το ASUS Antimicrobial Guard Plus εφαρμόζεται σε περιοχές του φορητού σας υπολογιστή που αγγίζονται συχνά για να συμβάλλει στη διατήρηση της υγιεινής του. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί μια πιο πυκνή επεξεργασία που αναστέλλει τους ιούς και τα βακτήρια. Και έχει αποδειχθεί επιστημονικά - με τη χρήση των προτύπων ISO 2170210 και 2219611 - ότι αναστέλλει την ανάπτυξη ιών και βακτηρίων κατά περισσότερο από 99% σε διάστημα 24 ωρών.

Τα στελέχη που χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές περιλαμβάνουν τον ιό SARS-CoV-2 (COVID-19), τον ιό H3N2 (γρίπη Α) και το βακτήριο E. coli.

Βελτιστοποίηση εικόνας κάμερας σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνολογία ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) και τα νέα εφέ της κάμερας απογειώνουν την εμπειρία των βιντεοκλήσεών σας. Η τεχνολογία 3DNR αναβαθμίζει σημαντικά την καθαρότητα της εικόνας της κάμερας FHD, με έναν μοναδικό αλγόριθμο που οξύνει τις εικόνες και εκτελεί αποθορυβοποίηση σε πραγματικό χρόνο, ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται καθαρά και ευκρινή κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων.

Τεχνολογία ακύρωσης θορύβου AI επόμενου επιπέδου

Για να παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες απομακρυσμένης εργασίας και βιντεοδιάσκεψης, διαθέτει τεχνολογία ASUS AI Noise-Canceling που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση προκειμένου να απομονώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο από την ανθρώπινη ομιλία.

Αυτή η τεχνολογία βοηθά στο φιλτράρισμα του περιβαλλοντικού θορύβου για βέλτιστη ποιότητα ομαδικών κλήσεων συνδιάσκεψης. Η λειτουργία ASUS AI Noise-Canceling Microphone στην εφαρμογή MyASUS μπορεί να φιλτράρει τον περιβαλλοντικό θόρυβο - έτσι ώστε να ακούτε τι λένε όλοι οι άλλοι.

Τέλεια σε κάθε λεπτομέρεια

Το Vivobook 16 σας κρατάει πλήρως συνδεδεμένους με τις ολοκληρωμένες θύρες εισόδου/εξόδου του. Υπάρχει μια θύρα USB-C® 3.2 Gen 1 με παροχή ρεύματος, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, μια θύρα USB 2.0, έξοδος HDMI® και μια υποδοχή συνδυασμού ήχου - έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλα τα υπάρχοντα περιφερειακά σας, τις οθόνες και τους προβολείς.

Φόρτιση με ταχύτητα

Το Vivobook 16 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε μια χαμηλή μπαταρία στο 60% σε μόλις 49 λεπτά, ώστε να είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε πιο γρήγορα από ποτέ!

Η πιο αυστηρά δοκιμασμένη ανθεκτικότητα φορητών υπολογιστών στρατιωτικού επιπέδου των ΗΠΑ στον κόσμο

Οι φορητοί υπολογιστές της ASUS είναι κατασκευασμένοι με εξαιρετική ανθεκτικότητα και πληρούν το αυστηρό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H των ΗΠΑ, υποβάλλοντας 12 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 26 τιμωρητικές διαδικασίες δοκιμών - υπερβαίνοντας τα πρότυπα του κλάδου. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους.

Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και συνεπώς τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός σας υπολογιστής ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο - σήμερα και για πολύ καιρό στο μέλλον.

Πραγματικά εξατομικευμένη ροή εργασίας

Το MyASUS φιλοξενεί μια συλλογή από εύχρηστες εφαρμογές και εργαλεία της ASUS που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε περισσότερο το φορητό σας υπολογιστή. Το GlideX είναι μια ισχυρή λύση διαμοιρασμού οθόνης μεταξύ συσκευών. Το ScreenXpert σας βοηθά να διαχειρίζεστε παράθυρα εφαρμογών σε όλες τις οθόνες που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή ASUS, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της ροής εργασίας σας!

Λεπτομέρειες προϊόντος
ASUS
S073934

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση1920x1200
ΧρώμαΑσημί
ΤύποςNotebook
Γλώσσα ΠληκτρολογίουΕλληνικά
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 11 Home
Διαγώνιος16 "
Έτος Κυκλοφορίας2023
Βάρος1,68 kg
ΚατασκευαστήςAMD
ΟικογένειαRyzen 5
ΜοντέλοΜοντέλο
Συχνότητα2 GHz
IPS PanelΌχι
Χωρητικότητα Μνήμης8 GB
Shared ΜνήμηΝαι
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου512 GB
Card ReaderΌχι
ΣυνδέσειςHDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Δακτυλικό ΑποτύπωμαΌχι
ΓενιάZen 3
Τύπος RAMDDR4
Τύπος ΣκληρούSSD
OLEDΌχι
Wi-Fi/BluetoothΝαι

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας