Creative Stage SE Ασύρματα Ηχεία Υπολογιστή 2.0 με Bluetooth και Ισχύ 48W σε Μαύρο Χρώμα

69,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση: Bluetooth / USB
  • Τροφοδοσία: Πρίζα
  • Διαστάσεις: 41 x 10.8 x 6.8 εκ.
  • Με ασύρματο χειριστήριο

Εξαντλημένο
SKU: S073726
Περιγραφή

Το Creative Stage SE είναι ένα ηχοσύστημα για υπολογιστές που προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση ήχου. Απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον ήχο του υπολογιστή τους, είτε για ακρόαση μουσικής, παιχνίδια ή παρακολούθηση ταινιών.

Παρέχει καθαρό, ισορροπημένο ήχο με βελτιωμένα μπάσα, χάρη στην τεχνολογία Sound Blaster της Creative. Έχει ενσωματωμένο ενισχυτή και διαθέτει διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης σύνδεσης Bluetooth και USB.

Surround

Ολοκληρώστε την καθηλωτική κινηματογραφική σας εμπειρία με την τεχνολογία Surround, που υποστηρίζεται από το Sound Blaster και προσφέρει ένα ευρύτερο ηχητικό σκηνικό στα μέσα σας. Είναι ικανή να αναγνωρίζει και να ενισχύει τις χωρικές πληροφορίες του εισερχόμενου ήχου μέσω των φίλτρων ήχου της Sound Blaster, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία ακρόασης τόσο για περιεχόμενο πηγής δύο όσο και για περιεχόμενο πολλαπλών καναλιών. Το αποτέλεσμα είναι διευρυμένο ηχητικό σκηνικό και χωροθετημένος ήχος από κάθε είδους πηγή ήχου,συμπεριλαμβανομένων των Netflix, HBO και Amazon Prime Video, παρέχοντάς σας μια πιο ρεαλιστική και άνετη εμπειρία ακρόασης που μοιάζει με κινηματογράφο.

Καθαρός διάλογος

Είναι υπέροχο όταν η ταινία ή το παιχνίδι σας διαθέτει πλούσιο και καθηλωτικό ήχο, αλλά είναι εντελώς αρνητικό αν ο διάλογος πνίγεται ανάμεσα στα εκρηκτικά ηχητικά εφέ και τη μουσική. Το Clear Dialog εξάγει τα φωνητικά και τον προφορικό διάλογο μέσω ενός αλγορίθμου και στη συνέχεια τα ενισχύει και τα ενισχύει έξυπνα, επιτρέποντάς σας να ακούτε κάθε συλλαβή καθαρά και χωρίς να υποβαθμίζετε τα υπόλοιπα εφέ περιβάλλοντος.

Ρυθμίστε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Εναλλαγή μεταξύ πιο θερμής και πιο φωτεινής αναπαραγωγής ήχου με τη νέα μας λειτουργία, Ρύθμιση τόνου. Τώρα μπορείτε να συντονίσετε και να ρυθμίσετε την ουδετερότητα του τόνου στο Creative Stage SE με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ευέλικτη σύνδεση

Το Creative Stage SE τροφοδοτείται μέσω τροφοδοτικού και υποστηρίζει ψηφιακό ήχο USB και Bluetooth. Απλά συνδέστε τις συσκευές σας στο Creative Stage SE χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB-C σε USB-A και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Μπορείτε επίσης να κάνετε ασύρματη ροή από τις κινητές συσκευές σας με το πιο πρόσφατο Bluetooth 5.3 και να απολαμβάνετε μουσική στο γραφείο σας ή ενώ χαλαρώνετε στον καναπέ σας στην άλλη άκρη του δωματίου.

Η κομψή σχεδιάση συναντά την εύκολη χρήση

Με κομψή μαύρη σχεδίαση και γυαλιστερό φινίρισμα, το Creative Stage SE ταιριάζει εύκολα με κάθε διάταξη γραφείου και προσαρμόζεται άνετα κάτω από την οθόνη. Επιπλέον, με το ενσωματωμένο κουμπί ελέγχου της έντασης ήχου που βρίσκεται στο πλάι της ηχομπάρας, είναι εύκολο να κάνετε γρήγορες προσαρμογές του ήχου εν κινήσει.

Κουμπί πολλαπλών λειτουργιών

Το ικανοποιητικά μεγάλο κουμπί σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε χειροκίνητα την ηχομπάρα, να αλλάζετε μεταξύ των λειτουργιών USB και Bluetooth και να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου.

Ασύρματο χειριστήριο

Το χειριστήριο προσφέρει λειτουργίες, όπως αναπαραγωγή / παύση, σίγαση, ρύθμιση τόνου και ενεργοποίηση των λειτουργιών Surround και Clear Dialog.

Λεπτομέρειες προϊόντος
CREATIVE
S073726

Χαρακτηριστικά

ΤηλεχειριστήριοΝαι
ΧρώμαΜαύρο
Τύπος ΣύνδεσηςBluetooth, USB
ΤροφοδοσίαΠρίζας
Κανάλια2
Ισχύς48 W
RGB ΦωτισμόςΌχι
ΑσύρματοΝαι

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας