Samsung Odyssey G6 VA HDR Curved Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG

392,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • QHD Ανάλυση 2,560 x 1,440
  • 240Hz ρυθμός ανανέωσης
  • AMD FreeSync Premium Pro
  • Gaming Hub
  • Κυρτότητα 1000R
  • 1ms(GTG) απόκριση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλό χρόνο απόκρισης.

Εξαντλημένο
SKU: S073937
Περιγραφή

Γραφικά

Η ανάλυση QHD με το DisplayHDR600 συνδυάζεται για εντυπωσιακά χρώματα με συνολικό βάθος και λεπτομέρεια.

Gaming

Ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz, ο χρόνος απόκρισης 1 ms και το AMD FreeSync Premium Pro σας ανεβάζουν στην κορυφή του παιχνιδιού σας.

Gaming Hub

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες ροής και παιχνίδια κονσόλας με το Gaming Hub. Η προηγμένη τεχνολογία ροής της Samsung προσφέρει ομαλή αναπαραγωγή με μηδενικές λήψεις ή όρια αποθήκευσης.

Αγαπημένες εκπομπές σε ένα μέρος

Οι αγαπημένες εφαρμογές ροής και ακόμη και δωρεάν ζωντανό περιεχόμενο με το Samsung TV Plus είναι ενσωματωμένες, δίνοντάς σας μια σειρά επιλογών περιεχομένου σε ευκρινή τετραπλή υψηλή ευκρίνεια.

Ανάλυση QHD

Ο κόσμος του παιχνιδιού σας είναι πιο ζωντανός από ποτέ. Με 1,7 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα pixel από το Full HD, η ανάλυση QHD διαθέτει απίστευτα λεπτομερείς, ευκρινείς εικόνες. Απολαύστε μια πληρέστερη θέα με περισσότερο χώρο για να κάνετε όλη τη δράση.

DisplayHDR 600

Αποκαλύψτε ολόκληρη την εικόνα. Το DisplayHDR 600 προσφέρει περισσότερη αντίθεση, με βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό για να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε εχθρούς ή μυστικά που κρύβονται στις σκιές. Ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές, κάθε λεπτομέρεια λάμπει με διαύγεια.

Αντιδράστε σε πραγματικό χρόνο

Ταχύτητα μέσα από σκηνές. Ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz εξαλείφει την καθυστέρηση για συναρπαστικό παιχνίδι με εξαιρετικά ομαλή δράση. Μεταβείτε στους εχθρούς αμέσως μόλις τους δείτε με χρόνο απόκρισης 1ms και καρέ χωρίς θάμπωμα.

AMD FreeSync Premium Pro

Αβίαστα ομαλό παιχνίδι. Το AMD FreeSync Premium Pro διαθέτει τεχνολογία προσαρμοστικού συγχρονισμού που μειώνει το σκίσιμο της οθόνης, το τραύλισμα και την καθυστέρηση εισόδου. Η αντιστάθμιση χαμηλού ρυθμού καρέ διασφαλίζει ότι κάθε σκηνή ρέει απρόσκοπτα.

CoreSync &amp Core σχεδιασμός φωτισμού

Περιβάλλετε τον εαυτό σας σε κάθε σκηνή. Με τον βασικό φωτισμό, προσθέστε προσωπικότητα στη ρύθμισή σας με πολλαπλές λειτουργίες χρώματος που ξεπηδούν από την οθόνη και στην πραγματικότητά σας. Το παιχνίδι ξεφεύγει πέρα από την οθόνη με την τεχνολογία CoreSync που ταιριάζει με τα χρώματα στην οθόνη του παιχνιδιού σας για βύθιση σε συνδυασμό με τον κόσμο.

Game Bar

Ελέγξτε και ελέγξτε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε μια στιγμή. Τώρα, μπορείτε εύκολα να δείτε την κατάσταση των πιο σημαντικών ρυθμίσεων, όπως το FPS ή το HDR. Τροποποιήστε τον χρόνο απόκρισης ή την αναλογία οθόνης, καθώς και τη λειτουργία εικόνας παιχνιδιού χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την οθόνη του παιχνιδιού σας για να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας.

Εργονομική βάση

Περιστρέψτε, γείρετε και ρυθμίστε το ύψος μέχρι να είστε έτοιμοι για νίκη. Πλήρως συμβατή με τους βραχίονες οθόνης του προτύπου VESA, η οθόνη μπορεί να μετακινηθεί αβίαστα στην ιδανική σας θέση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
SAMSUNG
S073937

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση2560x1440
Ενεργειακή ΚλάσηF
Ρυθμός Ανανέωσης240 Hz
ΧρώμαΜαύρο
Τύπος ΣύνδεσηςDisplayPort, HDMI
HDRΝαι
Διαγώνιος27 "
CurvedΝαι
Δυνατότητες & ΛειτουργίεςFreeSync Premium Pro, USB Hub
Κατανάλωση Ενέργειας26 kWh/1000h
PanelVA
UltraWideΌχι
Αντίθεση2500 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)1 ms
Aspect ratio16:9
Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης (Vesa)100 x 100 mm
ΗχείαΝαι
Είδος MonitorGaming Monitor
Ρύθμιση κλίσηςΝαι
Ρύθμιση ΎψουςΝαι
Κατακόρυφη ΠεριστροφήΚατακόρυφη Περιστροφή
Οριζόντια ΠεριστροφήΝαι
Βαθμός Καμπυλότητας1000R

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας