APC Easy UPS BVX UPS Line-Interactive 1200VA

170,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 650 W | 1200 VA
  • Τροποποιημένου ημιτόνου
  • Αντοχή μπαταρίας Half Load: 6.45min
  • Αντοχή μπαταρίας Full Load: 1.1min
  • 4x πρίζες Schuko

Εξαντλημένο
SKU: S073805
Περιγραφή

Το Easy-UPS της APC by Schneider Electric είναι τεχνολογίας Line Interactive και προσφέρει εγγυημένη ισχύ και προστασία από υπερτάσεις για υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών και άλλα ηλεκτρονικά είδη στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η μονάδα Easy-UPS της APC by Schneider Electric με ισχύ 650W/ 1.2kVA παρέχει προσωρινά εφεδρική τροφοδοσία κατά τις διακοπές ρεύματος και τις ασταθείς διακυμάνσεις της τάσης καθώς και προστασία από καταστροφικές υπερτάσεις και «αιχμές».

Είναι η τέλεια επιλογή για να προστατεύσεις τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές σου. Στη διάθεση σου βρίσκονται ενδείξεις LED (π.χ. σε σύνδεση, λειτουργία με μπαταρία) καθώς και ηχητικές ειδοποιήσεις (π.χ. ειδοποίηση για πολύ χαμηλή στάθμη μπαταρίας, θερμοκρασία κ.ά.) για τη διαχείριση του UPS.

Αυτόματη ρύθμιση τάσης

Η λειτουργία «αυτόματης ρύθμισης τάσης» ενισχύει/ μειώνει την τάση AC όταν πέφτει κάτω από τα επίπεδα ασφαλείας ή υπερβαίνει τα επίπεδα ασφαλείας. Αυτό επιτρέπει στον εξοπλισμό που είναι συνδεδεμένος στη μονάδα να λειτουργεί υπό χαμηλές/ υψηλές συνθήκες τάσης και να διατηρεί το ρεύμα της μπαταρίας στην περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Το Easy UPS μεταβαίνει στη λειτουργία με ρεύμα μπαταρίας όταν το επίπεδο τάσης εισόδου είναι πολύ υψηλό/ χαμηλό για να το αντισταθμίσει η «αυτόματη ρύθμιση τάσης» ή στην περίπτωση που το ρεύμα AC είναι ακανόνιστο.

Γρήγορη σίγαση

Το APC Easy UPS BVX1200LI-GR είναι σε θέση να διακόπτει προσωρινά τους συναγερμούς που απαιτούν κάποιες διορθωτικές ενέργειες από τον χρήστη, όπως στην περίπτωση της λειτουργίας με ρεύμα μπαταρίας.

Κατά τη διάρκεια τέτοιων συναγερμών, το σύντομο πάτημα (λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα) του κουμπιού POWER θα προκαλέσει προσωρινή σίγαση του συναγερμού μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ένας σύντομος διπλός ήχος θα επιβεβαιώσει ότι έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία «γρήγορης σίγασης». Το πάτημα του κουμπιού POWER για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα θα απενεργοποιήσει το UPS (π.χ. στην περίπτωση άλλων, κρίσιμων συμβάντων).

Χαρακτηριστικά

ΤεχνολογίαLine Interactive
  • Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο αυτόματος μετασχηματιστής μέσα στο UPS αλλάζει την πηγή ενέργειας μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, επιτρέποντας στις συσκευές να τροφοδοτούνται από τις μπαταρίες του.

Ισχύς:650W/ 1.200VA

  • Με ισχύ 650W προσφέρει προστασία σε τηλεφωνικά κέντρα, σε εξοπλισμό σημείων πώλησης (POS) και σε υπολογιστές.

Σύνδεση:4x Shuko

  • Διαθέτει 4x υποδοχές Shuko για τη σύνδεση και την προστασία του υπολογιστή και των συσκευών σου.
Λεπτομέρειες προϊόντος
APC
S073805

Χαρακτηριστικά

ΜέγεθοςTower
Τύπος(VI) Line-Interactive
Θύρες USBΌχι
Κυματομορφή ΕξόδουΤροποποιημένου Ημιτόνου
Πρίζες AC2
Ισχύς (VA)1200 VA
Ισχύς (Watt)650 W
Τύπος ΠρίζαςSchuko
Αντοχή Μπαταρίας (Half Load)6,45 min
Αντοχή Μπαταρίας (Full Load)1,1 min

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας