Baseus Adaman Power Bank 20000mAh 22.5W με 2 Θύρες USB-A και Θύρα USB-C Quick Charge 3.0 / Power Delivery Μαύρο

28,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Θύρες: 2x USB-A, 1x USB-C
  • Γρήγορη φόρτιση
  • Βάρος: 1000 γρ.
  • Οθόνη ένδειξης μπαταρίας

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί φορτίζει γρήγορα τις συσκευές σου.

Εξαντλημένο
SKU: S073844
Περιγραφή

Το power bank Baseus Adaman απευθύνεται σε όσους χρειάζονται εξωτερική φόρτιση για τις φορητές τους συσκευές, όπως smartphones, tablets, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν φόρτιση μέσω USB.

Έχει μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που σας επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας αρκετές φορές πριν χρειαστεί να φορτίσετε ξανά το power bank.Είναι κατάλληλο για τους ταξιδιώτες, τους ανθρώπους που είναι συχνά εκτός σπιτιού ή γραφείου, αθλητές, φοιτητές και οποιονδήποτε χρειάζεται επιπλέον ενέργεια για τις συσκευές τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί φορτίζει γρήγορα τις συσκευές σου.

Γρήγορη φόρτιση

Ζήστε πόσο γρήγορα οι συσκευές σας μπορούν να είναι ξανά έτοιμες για χρήση. Το powerbank υποστηρίζει πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης όπως Huawei 5A SCP, PD 20W, PD 18W, PD3.0 20W QC 3.0, FCP και AFC. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει ένα Huawei P30 έως 60% και ένα iPhone 13 έως 50% σε περίπου 30 λεπτά. Σας επιτρέπει επίσης να φορτίζετε απλά παλαιότερες συσκευές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευρεία συμβατότητα

Το powerbank σάς επιτρέπει να φορτίζετε πολλές διαφορετικές συσκευές, όπως smartphones Samsung, Xiaomi, Huawei και iPhone, για παράδειγμα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με πολλές θύρες.

Διαθέτει 2 ενσωματωμένες θύρες εξόδουUSB (για τη φόρτιση των συσκευών), θύρα εισόδου Lightning, θύρα εισόδου micro USB (για τη φόρτιση του power bank) και θύρα εισόδου/εξόδου USB-C (και για τη φόρτιση συσκευών και για τη φόρτιση του power bank).

Ενσωματωμένη οθόνη

Η μικρή ψηφιακή οθόνη LED το καθιστά εύκολο στη χρήση και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας, καθώς και την τάση και το ρεύμα φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.

Ασφάλεια χρήσης

Το μεταλλικό περίβλημα σημαίνει ότι το προϊόν όχι μόνο φαίνεται εξαιρετικά κομψό, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό. Το powerbank προστατεύεται από υπερφόρτιση, υπέρταση, υπερένταση και βραχυκύκλωμα.

Προσαρμόζει επίσης αυτόματα το ρεύμα στη φορτισμένη συσκευή για να την προστατεύει από υπερθέρμανση. Επιπλέον, η αποκλειστική τεχνολογία BPS της Baseus διασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια χρήσης.

Ελαφρύ και εύχρηστο

Παρά τις τεράστιες δυνατότητές του, το powerbank είναι πραγματικά μικρό και ελαφρύ. Έχει πάχος λιγότερο από 14 χιλιοστά, ώστε να μπορείτε να το χωρέσετε εύκολα στην τσάντα σας ή ακόμα και στην τσέπη σας.

Πληροί επίσης τα διεθνή πρότυπα αεροπορίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε με αεροπλάνο. Όπου κι αν πάτε – το Powerbank Baseus Adaman θα παρέχει ενέργεια στις συσκευές σας σχεδόν οπουδήποτε.

Χαρακτηριστικά:

  • Συντελεστής μετατροπής ενέργειας: 75%
  • Είσοδος Lightning: 5V / 2A, 9V / 2A
  • Είσοδος Micro USB: 5V / 2A, 9V / 2A
  • Είσοδος USB-C: 5V / 3A, 5,5V / 3A (SCP), 9V / 2A
  • Είσοδος USB1: 4,5V / 5A (SCP), 5V / 4,5A (SCP), 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
  • Είσοδος USB2: 4,5V / 5A (SCP), 5V / 4,5A (SCP), 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
  • Έξοδος USB1: 4,5V / 5A (SCP), 5V / 4,5A (SCP), 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
  • Έξοδος USB2: 4,5V / 5A (SCP), 5V / 4,5A (SCP), 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
  • Βάρος:1000 γρ.
    Λεπτομέρειες προϊόντος
    Baseus
    S073844

    Χαρακτηριστικά

    Χωρητικότητα20000 mAh
    ΧρώμαΜαύρο
    Βάρος410 gr
    ΔυνατότητεςΓρήγορη Φόρτιση
    Έντασης Ρεύματος Κύριας Θύρας3 A
    Ισχύς Φόρτισης22,5 W
    Τεχνολογία Γρήγορης ΦόρτισηςQuick Charge 3.0, Power Delivery
    Θύρες Εξόδου USB-A2
    Θύρες Εξόδου USB-C1

    Συνδεθείτε

    Καλάθι αγορών

    Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας