Baseus Φορτιστής με Θύρα USB-A και 2 Θύρες USB-C και Καλώδιο USB-C 65W Power Delivery / Quick Charge 4.0 Μαύρος (GaN3 Pro)

33,00 €
με ΦΠΑ

Ο φορτιστής της εταιρείας Baseus προσφέρει μια πλήρη λύση φόρτισης για το κινητό σας, σε περίπτωση που ο παλιός χάλασε ή δεν σας ικανοποιεί η ταχύτητα του. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Power Delivery, Quick Charge 4.0, η οποία θα πρέπει να είναι συμβατή με το κινητό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, το κινητό σας θα φορτίσει αργά, όπως με ένα συμβατικό φορτιστή....

Εξαντλημένο
SKU: S073839
Περιγραφή

Ο φορτιστής της εταιρείας Baseus προσφέρει μια πλήρη λύση φόρτισης για το κινητό σας, σε περίπτωση που ο παλιός χάλασε ή δεν σας ικανοποιεί η ταχύτητα του. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Power Delivery, Quick Charge 4.0, η οποία θα πρέπει να είναι συμβατή με το κινητό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, το κινητό σας θα φορτίσει αργά, όπως με ένα συμβατικό φορτιστή. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται καλώδιο USB-C, διάδοχος του παλιού micro USB.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε μεγάλη ποικιλία συσκευών και έχει υιοθετηθεί από τους μεγάλους κατασκευαστές κινητών σε όλα τα νέα τους μοντέλα. Υποστηρίζει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων και τοποθετείται εύκολα, καθώς είναι ίδιο και στις δύο πλευρές του.

Φορτίστε 3 συσκευές ταυτόχρονα

Τώρα μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το laptop, το smartphone, το tablet και την κονσόλα σας. Χάρη στα πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης, θα έχετε τη συσκευή σας έτοιμη να λειτουργήσει ξανά σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο περίπου 1,5 ώρα (65 Watt) για να φορτιστεί το MacBook Air.

Ασφαλής φόρτιση

Ο φορτιστής έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλής στη χρήση και γρήγορος στη φόρτιση. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με προστασία από υπέρταση, υπερένταση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα. Επιπλέον, ο φορτιστής είναι συμβατός με AC 110-240V, ώστε να μπορείτε να τον πάρετε και για διακοπές στο εξωτερικό.

Σύγχρονες λύσεις

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Power Split της Baseus ανιχνεύει και προσαρμόζει την τροφοδοσία στη συνδεδεμένη συσκευή για να προστατεύσει την μπαταρία. Ενώ η τεχνολογία GaN3 είναι υπεύθυνη για την αποτελεσματική μετατροπή ενέργειας, προσφέροντας συνολικά 65 Watt.

Ευρεία συμβατότητα

Μην φοβάστε τα προβλήματα συμβατότητας. Ο φορτιστής Baseus θα φορτίζει συσκευές iOS και Android, όπως φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone που υποστηρίζουν πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης. Με τη βοήθειά του, θα προετοιμάσετε και κονσόλες παιχνιδιών, όπως το Nintendo Switch, για να λειτουργήσουν ξανά.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Baseus
S073839

Χαρακτηριστικά

ΣυνδεσιμότηταUSB-A, USB-C
ΧρώμαΜαύρο
ΤύποςCable & Wall Adapter
Γρήγορη ΦόρτισηΝαι
Ισχύς Φόρτισης65 W
Τεχνολογία Γρήγορης ΦόρτισηςPower Delivery, Quick Charge 4.0
Θύρες Εξόδου USB-A1
Θύρες Εξόδου USB-C2
Ένταση Ρεύματος Κύριας Θύρας (Max)3 A
Υποστηριζόμενες ΣυσκευέςSmartphone
Τύπος ΚαλωδίουUSB-C

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας