Candy Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ200xΠ59.5xΒ65.8εκ. Μαύρος

839,00 €
με ΦΠΑ
Άμεση Παράδοση

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 377 lt
  • Total NoFrost
  • Θόρυβος: 37dB
  • Διαστάσεις: 200 x 59.5 x 65.8 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Candy με χωρητικότητα 377 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Άμεσα Διαθέσιμο
SKU: 232527
Περιγραφή

Fresco

Η ολοκαίνουργια σειρά ψυγείων Fresco της Candy, με ιταλικό σχεδιασμό, έρχεται σε διαφορετικές διαστάσεις για να ταιριάζει εύκολα σε κάθε στυλ κουζίνας. Η δυνατότητα προσαρμογής του εσωτερικού του ψυγείου σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χάρη στο σύστημα Flexy, ανανεώνει την διάταξη των ραφιών και σας δίνει την ελευθερία να το ρυθμίσετε κάθε φορά που αλλάζουν οι ανάγκες σας. Επιπλέον, με την εφαρμογή hOn, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως το ψυγείο, στα μοντέλα με σύνδεση WiFi.

Μειώστε τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και αποφύγετε τον σχηματισμό πάγου

Ξεχάστε τη χειροκίνητη απόψυξη του καταψύκτη σας! Η νέα τεχνολογία Total No Frost αποφεύγει τον σχηματισμό πάγου ακόμα και μέσα στα συρτάρια του καταψύκτη και στα τοιχώματα και αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό μούχλας και βακτηρίων έως και 94%.

Εφαρμογή hOn

Γιατί να μην αξιοποιείτε το ψυγείο σας στο έπακρο

Κατεβάστε την εφαρμογή hOn και ανακαλύψτε ένα πλήρες σύνολο συνδεδεμένων λειτουργιών που απλοποιούν την καθημερινότητά σας. Διαχειριστείτε τη συσκευή σας από απόσταση χρησιμοποιώντας απλά το smartphone σας και απολαύστε πολλαπλές λειτουργίες, όπως τον Βοηθό Αποθεμάτων, το Smart Drink Assistant και πολλά άλλα.