Hisense Easy Smart CA50XS4FG/CA50XS4FW Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+

799,00 €
με ΦΠΑ
Άμεση Παράδοση

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 18000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Το κλιματιστικό της εταιρείας Hisense έχει ισχύ 18000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 40m².

Άμεσα Διαθέσιμο
SKU: 412242
Περιγραφή

Hisense κλιματιστικό τεχνολογίας Smart Mode που προσαρμόζει αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού την καλύτερη λειτουργία για τις ανάγκες του χώρου.

4 Sleep Modes

4 ειδικά προγράμματα Ύπνου

Παρέχοντας διαφορετική φροντίδα θερμοκρασίας ύπνου για τα μέλη της οικογένειας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε έναν υγιή ύπνο σε ένα άνετο περιβάλλον.

3-ΣΕ-1 ΦΙΛΤΡΑ

Ο συνδυασμός φίλτρου Υψηλής Πυκνότητας, φίλτρου Ενεργού Άνθρακα και φίλτρου Ιονισμού σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πάντα καθαρό αέρα

Φίλτρο Ιονισμού

Το κλιματιστικό Hisense χάρη στο φίλτρο ιονισμού που διαθέτει, εξασφαλίζει ιδανική θερμοκρασία και καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από ιογενείς μικροοργανισμούς και οσμές!

I Feel

Το νέο σου κλιματιστικό διαθέτει τεχνολογία «I Feel», που ανιχνεύει τις ανάγκες ψύξης ή θέρμανσης του χώρου σου και προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις του! Πιο συγκεκριμένα, ο ειδικός αισθητήρας στο τηλεχειριστήριο αναγνωρίζει το κλίμα που επικρατεί στον χώρο σου και επιλέγει τον κατάλληλο τύπο λειτουργίας, για να άμεσα το δωμάτιό σας στο πιο ευχάριστο περιβάλλον!

4D Auto Swing

Απόλαυσε ομοιόμορφη θερμοκρασία δροσιάς ή ζέστης σε κάθε γωνιά του δωματίου σου! Χάρη στην τεχνολογία 4D Auto – Swing, οι οριζόντιες και κατακόρυφες περσίδες ελέγχονται ανεξάρτητα, ώστε να δημιουργούν το τέλειο κλίμα! Η οριζόντια και κάθετη αυτόματη ταλάντευση εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα!

Smart Mode

Απλώς πατήστε το έξυπνο κουμπί και το κλιματιστικό θα προσαρμοστεί αυτόματα στην καλύτερη λειτουργία ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.