Philips Μπλέντερ για Smoothies 1.9lt 450W Λευκό

37,90 €
με ΦΠΑ
Άμεση Παράδοση

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα ProBlend
  • 1 Ταχύτητα & Στιγμιαία Λειτουργία
  • Χωρητικότητα: 1.9L

To HR2041/00 με απόδοση λεπίδας για να αναμειγνύετε όλα τα υλικά που θέλετε, ακόμη και για να θρυμματίζετε πάγο, παρέχει λεία υφή σε ελάχιστο χρόνο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολο στη χρήση του.

Άμεσα Διαθέσιμο
SKU: 337025
Περιγραφή

Προσεγμένος Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός έχει μελετηθεί προσεκτικά ώστε να είναι εργονομικός και στιβαρός, ενώπαράλληλα είναι μοντέρνος και κομψός, μεμέγεθος που ταιριάζει σε όλους τους τύπουςκουζίνας. Το σχήμα της κανάτας είναι άνετοστο κράτημα και το περιστροφικό κουμπίεπιτρέπει τον εύκολο χειρισμό.

Σύστημα ProBlend

για Ομοιόμορφη Σύσταση

Το μοναδικό σύστημα ProBlend συνδυάζειτέλεια 3 τεχνολογίες, ειδικά σχεδιασμένεςγια να εξασφαλίζουν ομαλή ανάμειξη τωνυλικών, χωρίς σβόλους σε μόλις45 δευτερόλεπτα.

To μοτέρ ProBlend παρέχει βέλτιστη ισχύ 450W για τηνανάμειξη και την ομοιόμορφη κυκλοφορίαόλων των συστατικών.

Τέλος, η κανάτα είναισχεδιασμένη με μοναδικές νευρώσεις πουοδηγούν συνεχώς τα συστατικά πίσω στηροή ανάμειξης.

Θρυμματισμός Πάγου

Χρησιμοποιήστε το σύστημα ProBlend και τη ρύθμιση στιγμιαίας λειτουργίας για ναθρυμματίσετε τα παγάκια σε πολύ μικράκομματάκια μέσα σε μόλις45 δευτερόλεπτα.

Ιδανικό για τααγαπημένα σας παγωμένα ροφήματα καιsmoothies, καταπληκτικό για ξεχωριστάεπιδόρπια.

Ρυθμίσεις Ταχύτητας

Δημιουργήστε ένα ευρύ φάσμα ροφημάτωνκαι προετοιμάστε γρήγορα τα συστατικά γιατα αγαπημένα σας γεύματα με 1 ρύθμισηταχύτητας και στιγμιαία λειτουργία για ναεπιλέξετε.

Χρησιμοποιήστε το για διάφορασυστατικά από μυρωδικά, μπαχαρικά καιλαχανικά, μέχρι άλεσμα καφέ, ακόμα καιθρυμματισμό πάγου για να φτιάξετε έναπεντανόστιμο, δροσιστικό smoothie.

Μεγάλη Κανάτα

Ιδανικό Μέγεθος για τις Ανάγκες της Οικογένειας

Η μεγάλη κανάτα που διαθέτει, μπορεί να σερβίρει έως και 5 ποτά (με βάση το μέγεθος ποτηριού 200ml) χάρη στην ωφέλιμη χωρητικότητα 1L.

Εφαρμογή NutriU

Κατεβάστε και ανακαλύψτε την εφαρμογή NutriU με +200 ιδέες για το πώς να φτιάξετε τα αγαπημένα σας ροφήματα, γεύματα και σνακ με τη βοήθεια του νέου σας μπλέντερ.

Το υγιεινό μαγείρεμα πρέπει να είναι απλό αλλά και απολαυστικό για την οικογένεια σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εφαρμογή NutriU προσφέρει μια ποικιλία υγιεινών εναλλακτικών λύσεων των αγαπημένων σας πιάτων. Από υγιεινά σοκολατένια επιδόρπια μέχρι γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, δημιουργούμε τις συνταγές έτσι ώστε να είναι υγιεινές, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην υπέροχη γεύση.

Αισθητήρας MTP

Ο αισθητήρας ειδικής θερμικής προστασίας (MTP) έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τηνυπερθέρμανση του μοτέρ και προστατεύειαπό την υπερβολική τάση κατά τη χρήση.

Ανθεκτικές Λεπίδες

Οι ανθεκτικές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι παραμένουν κοφτερές και χωρίς σκουριά ή αμαύρωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πέλματα Απορρόφησης Κραδασμών

Το μπλέντερ διαθέτει πέλματα αναρρόφησης για σταθερότητα και για να μην δονείται κατά τη χρήση.

Γιατί να επιλέξετε μπλέντερ

Η επιλογή ενός μπλέντερ για την κουζίνα σας θα κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χρόνο, μιας και μπορεί να εκτελέσει την ίδια εργασία σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι ένας απλός πολυκόπτης τροφίμων.

Ιδανικό για άλεση φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και άλλων τροφών, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού σας, μέχρι και των ενδιάμεσων σνακ. Χρειάζεται, απλώς να καθαρίσετε τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στην κανάτα του μπλέντερ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε διαφορετικά σκεύη.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.