Baseus Σκουπάκι Αυτοκινήτου Στερεών με Ισχύ 85W & Καλώδιο Αναπτήρα 12V

46,40 €
με ΦΠΑ

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα AP01 τηςBaseusδιακρίνεται για την ισχύ αναρρόφησης των 5000 Pa και είναι εξοπλισμένη με μοτέρ, που λειτουργεί με 45.000 στροφές/λεπτό

Εξαντλημένο
SKU: S073858
Περιγραφή

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα AP01 τηςBaseusδιακρίνεται για την ισχύ αναρρόφησης των 5000 Pa και είναι εξοπλισμένη με μοτέρ, που λειτουργεί με 45.000 στροφές/λεπτό, το οποίο σας επιτρέπει να εξαλείφετε οποιαδήποτε βρωμιά άμεσα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, διαθέτει δύο ακροφύσια, επιτρέποντας τον ακριβή καθαρισμό γωνιών, ρωγμών και άλλων δυσπρόσιτων περιοχών. Περιλαμβάνονται σακούλες σκόνης μίας χρήσης για μεγαλύτερη ευκολία. Ο εύχρηστος και ελαφρύς σχεδιασμός σας επιτρέπει να μεταφέρετε την ηλεκτρική σκούπα με ευκολία, ώστε να διατηρείτε καθαρό και το αυτοκίνητό σας.

Αποδοτική λειτουργία

Η ηλεκτρική σκούπα τηςBaseus είναι εξοπλισμένη με μοτέρ που φτάνει σε ταχύτητα 45.000 στροφές/λεπτό, παρέχοντας υψηλή απόδοση και σταθερή ισχύ. Με ισχύ αναρρόφησης 5.000 Pa, η ασύρματη ηλεκτρική σκούπαAP01 μπορεί να χειριστεί ακόμη και επίμονες ακαθαρσίες που παραμένουν σε δυσπρόσιτες γωνιές.

Περιλαμβάνονται τσάντες αντικατάστασης

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Baseus AP01 θα κάνει τον καθαρισμό ευκολότερο και πιο υγιεινό. Έρχεται με 15 αντικαταστάσιμες σακούλες ρύπων που μπορείτε να πετάξετε εύκολα όταν γεμίσουν. Δεν χρειάζεται πλέον να λερώνετε τα χέρια σας καθαρίζοντας τη συσκευή μετά τον καθαρισμό!

Σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας

Η χρήση ενός έξυπνου τσιπ τεχνητής νοημοσύνης κατέστησε δυνατή τη διασφάλιση της προστασίας από διάφορους κινδύνους, όπως βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση, υπέρταση, υπερφόρτωση ή υπερφόρτιση. Όλα αυτά μεταφράζονται σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ηλεκτρική σκούπα θα λειτουργεί με υψηλή απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ασύρματη λειτουργία

Αποχαιρετήστε το πρόβλημα των πολύ κοντών καλωδίων με τηνηλεκτρική σκούπα Baseus πουθα σας επιτρέψει να καθαρίζετε ελεύθερα οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την πρόσβαση σε πηγή ρεύματος.

Είναι εξοπλισμένη με μια ευρύχωρη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία διακρίνεται για την αντοχή της σε υψηλές θερμοκρασίες (&gt75°C). Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η χρήση της ηλεκτρικής σκούπας είναι ασφαλής, ακόμη και τις εξαιρετικά ζεστές ημέρες.

Προσεκτικός σχεδιασμός

Απαλλαγείτε από τη βρωμιά ακόμη και από δυσπρόσιτα σημεία. Με δύο άκρες, η ηλεκτρική σκούπα Baseus σας επιτρέπει να καθαρίζετε στενές χαραμάδες και άκρες.

Η εργονομική λαβή επιτρέπει σταθερό κράτημα και αυξάνει την άνεση της συσκευής. Ξεχάστε την υπερβολική καταπόνηση του καρπού σας και την κόπωση κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων περιόδων καθαρισμού!

Λεπτομέρειες προϊόντος
Baseus
S073858

Χαρακτηριστικά

ΧρώμαΜαύρο
Τροφοδοσίαμε Καλώδιο
Ισχύς85 W
Τάση12 V
ΚαθάρισμαΣτερεών

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας