Tenda AC6 Ασύρματο Router Wi‑Fi 5 με 3 Θύρες Ethernet

40,00 €
με ΦΠΑ

Το AC6 είναι ένα Dual-band WiFi Router με ισχυρό σήμα και σταθερή απόδοση. Υποστηρίζει 5ης γενιάς πρότυπο Wi-Fi 802.11 ac και η dual-band ταχύτητά του αγγίζει τα&nbsp1167Mbps. Τα 900MHz CPU από την Broadcom προσφέρουν γρήγορη και σταθερή απόδοση.

Εξαντλημένο
SKU: S639681
Περιγραφή

Το AC6 είναι ένα&nbspDual-band WiFi Router με ισχυρό σήμα και σταθερή απόδοση. Υποστηρίζει 5ης γενιάς πρότυπο Wi-Fi 802.11 ac και η dual-band ταχύτητά του αγγίζει τα&nbsp1167Mbps. Τα 900MHz CPU από την Broadcom προσφέρουν γρήγορη και σταθερή απόδοση. Έχει διπλή δυνατότητα διείσδυσης στους τοίχους, χάρη&nbspστους ανεξάρτητους ενισχυτές, την έξυπνη τεχνολογία beamforming&nbspκαι τις τέσσερις 5dBi HG κεραίες.&nbspΕπιπλέον,&nbspυποστηρίζει έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω εφαρμογής.

5ης Γενιάς Wi-Fi: 802.11 ac με Συνδεσιμότητα Dual-band

Το AC6 είναι εξοπλισμένο με το επόμενης γενιάς πρότυπο Wi-Fi 802.11 ac, με 3 φορές πιο γρήγορη ασύρματη ταχύτητα από ότι η τεχνολογία 802.11n. Φθάνοντας τα 300 Mbps στα 2.4 GHz και τα 867 Mbps στα 5GHz, το AC6 έχει συνολική ταχύτητα έως και 1200 Mbps και διατηρεί πλήρη σταθερότητα. Το AC6 είναι η ανώτερη επιλογή για την απρόσκοπτη αναπαραγωγή βίντεο HD, online gaming και άλλες απαιτητικές σε εύρος ζώνης εργασίες.

4x 5dBi HG Κεραίες με Ισχυρή Κάλυψη Σήματος

Το AC6 είναι εξοπλισμένο με τέσσερις 5dbi υψηλής εμβέλειας κεραίες, οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνολογία με ακτινοβολία πολλαπλών ταλαντωτών. Έτσι, αυτό το ισχυρό σήμα λειτουργεί παντού και καλύπτει κάθε γωνία του σπιτιού σας.

Ενισχυτές υψηλής ισχύος

Με τους ενισχυτές υψηλής ισχύος για WiFi&nbspστις ζώνες 2,4GHz και 5GHz, το AC6 παρέχει ένα ισχυρότερο σήμα διαπερνώντας τους τοίχους, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε αδιάλειπτη σύνδεση σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

CPU 28nm για σταθερότητα

Με CPU 28nm,&nbspσας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση σε όλο το σπίτι σας.

Η τεχνολογία Beamforming ενισχύει το εύρος και την σταθερότητα

Η τεχνολογία Beamforming&nbspκλειδώνει πάνω τις συσκευές που λαμβάνουν σήμα WiFi αντί απλά να στέλνει σήμα WiFi σε όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης, μειώνει τις παρεμβολές από άλλες συσκευές για ισχυρότερη σύνδεση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εύκολα υψηλού εύρους ζώνης δραστηριότητες.

Εύκολη Ρύθμιση

Τι γίνεται αν ξεχάσετε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης PPPoE κατά την αντικατάσταση του παλαιότερου δρομολογητή σας Εξακολουθείτε να ανησυχείτε για περίπλοκες ρυθμίσεις και διαμορφώσεις Το AC6 σάς επιτρέπει να αναπαράγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχονται από τον ISP σας, συνδέοντας τη θύρα WAN του παλιού δρομολογητή σας στη θύρα LAN του AC6.

Λεπτομέρειες προϊόντος
TENDA
S639681

Χαρακτηριστικά

ΤύποςRouter
Μέγιστη Ταχύτητα Wireless1167 Mbps
Μέγιστη Ταχύτητα LAN100 Mbps
Φορητό HotspotΌχι
Πρότυπα ΔικτύωσηςIEEE 802.11ac, IEEE 802.11 b/g/n, IEEE 802.3/3u
Γενιά Wi-FiWi‑Fi 5
Συχνότητα Wi-FiDual Band (2.4 & 5GHz)
Ασύρματο ΔίκτυοΝαι
Συνδέσεις Ethernet LAN3
Σύνδεση ISDNΌχι
Υποδοχή SIMΌχι
Αλγόριθμοι ΑσφαλείαςWPA-Personal, WPA2-Personal
Φιλτράρισμα Διευθύνσεων MACΝαι
Virtual Private Network (VPN)Virtual Private Network (VPN)
VoIPΌχι

Συνδεθείτε

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα στο καλάθι σας